treklagu download lagu

Download lagu Via Vallen - Kalung Emas mp3

Via Vallen - Kalung Emas
Artis Via Vallen
Judul Kalung Emas
Album Kalung Emas
Dirilis 2016
Durasi 4:13
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lihat lagu Via Vallen yang lainya :

Lirik Lagu Via Vallen - Kalung Emas

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki
Loading..
treklagu.com