treklagu download lagu

Download lagu Via Vallen - Kebacut Kangen mp3

Via Vallen - Kebacut Kangen
Artis Via Vallen
Judul Kebacut Kangen
Album Kebacut Kangen
Dirilis 2017
Durasi 4:37
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lihat lagu Via Vallen yang lainya :

Lirik Lagu Via Vallen - Kebacut Kangen

Senajan aku rung sue kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
rino lan wengi angel merem mripatku
rabiso turu mergo kebacut kangenku

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

Senajan aku rung sue kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
rino lan wengi angel merem mripatku
rabiso turu mergo kebacut kangenku

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu
Loading..
treklagu.com