Download lagu Via Vallen - Konco Mesra Mp3

By : Admin On

Via Vallen - Konco Mesra

Silahkan Download lagu Via Vallen - Konco Mesra mp3 di sini dengan mudah dan gratis. Informasi lagu Via Vallen - Konco Mesra ada pada tabel. Link Download Full Album Best Melon Angklung Mandiri Malioboro Vol 1 dan download lagu Konco Mesra ada dibawah.

Artis Via Vallen
Album Best Melon Angklung Mandiri Malioboro Vol 1 (Full Album)
Judul Konco Mesra
Tahun 2017
Durasi 5:02
Ukuran 4.1 Mb
Bagikan
Skip to main content

Download Lagu




Lirik lagu Via Vallen - Konco Mesra

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awak ku naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi sak iki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awak ku naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi sak iki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Download lagu Via Vallen - Konco Mesra hanya untuk review saja. Untuk mendukung artis Via Vallen, silahkan beli CD lagu Konco Mesra dengan judul album Best Melon Angklung Mandiri Malioboro Vol 1 yang original atau beli lagu Konco Mesra original di iTunes


Lagu populer


Anji - Menunggu Kamu
Anji - menunggu kamu
Durasi : 3:53 - Size : 1.8 Mb
Album : Single

Andmesh - Jangan Rubah Takdirku
Andmesh - jangan rubah takdirku
Durasi : 3:55 - Size : 3 Mb
Album : Single

Endank Soekamti - Sampai Jumpa
Endank soekamti - sampai jumpa
Durasi : 4:47 - Size : 3.6 Mb
Album : Soekamti Day

Kangen - Dewa 19 ( cover by Ghea Indrawari )
Kangen - dewa 19 ( cover by ghea indrawari )
Durasi : 3:26 - Size : 2.6 Mb
Album : Cover

Maher Zain - Sepanjang Hidup
Maher zain - sepanjang hidup
Durasi : 4:48 - Size : 3.9 Mb
Album : Thank You Allah

Lesti - Egois
Lesti - egois
Durasi : 4:33 - Size : 3.6 Mb
Album : Single

Fourtwnty - Zona Nyaman
Fourtwnty - zona nyaman
Durasi : 4:05 - Size : 7.7 Mb
Album : OST. Filosofi Kopi 2 Ben & Jody

Nella Kharisma - Sayang 2
Nella kharisma - sayang 2
Durasi : 4:23 - Size : 4.2 Mb
Album : New Arista Bintang Nusantara, Vol. 2

Nella Kharisma - RaJodo
Nella kharisma - rajodo
Durasi : 5:16 - Size : 5 Mb
Album : RAS Music 2017

Judika - Jikalau Kau Cinta
Judika - jikalau kau cinta
Durasi : 4:02 - Size : 3.1 Mb
Album : Judika

treklagu.com Tempat download lagu terbaru secara nyaman dan gratis. Jangan lupa simpan halam ini untuk download lagu kedepannya.