treklagu download lagu

Download lagu Via Vallen - Penak Jamanku mp3

Via Vallen - Penak Jamanku
Artis Via Vallen
Judul Penak Jamanku
Album Penak Jamanku
Dirilis 2017
Durasi 5:42
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lihat lagu Via Vallen yang lainya :

Lirik Lagu Via Vallen - Penak Jamanku

Koe ninggal aku
Ngaboti selingkuhanmu
Nadyan ora lilo
Nanging wis pasrah
Nompo keputusanmu

Banjur saiki koe nangis
Mergo dikhianati karo pacarmu
Aku yo mung biso ngedem tangis
Yo mung gur ngilingke
Marang sliramu.....

Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sponsored Links
Opo wes ilang bungah esem guyumu

Koe ninggal aku
Ngebotake pacarmu
Ra ngantek seminggu
La kok di tinggal mlayu
Ora usah getun la opo loro ati
Opo ora eling mbiyen aku sing mbok mblenjani
Percuma elumu
Ora payu tangismu
Bali karo aku penak tenan lambemu
Loro ati iki ra iso diobati
Penak jamanku mbiyen to
Karo saiki

*Melodi

Koe ninggal aku
Ngaboti selingkuhanmu
Nadyan ora lilo
Nanging wis pasrah
Nompo keputusanmu

Banjur saiki koe nangis
Mergo dikhianati karo pacarmu
Aku yo mung biso ngedem tangis
Yo mung gur ngilingke
Marang sliramu.....

Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu

Koe ninggal aku
Ngebotake pacarmu
Ra ngantek seminggu
La kok di tinggal mlayu
Ora usah getun la opo loro ati
Opo ora eling mbiyen aku sing mbok mblenjani
Percuma elumu
Ora payu tangismu
Bali karo aku penak tenan lambemu
Loro ati iki ra iso diobati
Penak jamanku mbiyen to
Karo saiki

Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu
Loading..
treklagu.com