treklagu download lagu

Download lagu Via Vallen - Salah Tompo mp3

Via Vallen - Salah Tompo
Artis Via Vallen
Judul Salah Tompo
Album Salah Tompo
Dirilis 2016
Durasi 4:36
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lihat lagu Via Vallen yang lainya :

Lirik Lagu Via Vallen - Salah Tompo

Bingung rasane ati.
krungu kabar kowe wes ndue ganti.
seng eling tansah mbiyen karo janjine
malah sopo sing arep ninggalke
kurang opo aku iki.
Kabeh penjalukmu wes tak turuti.
pari basan nggayuh bulan tak lakoni
opo kowe sing ora ngerti

Pancen awake aku tresno marang awakmu
ra nyongko, ra ngiro kowe arep ninggalke aku
opo ra kerlingan semono karo janjimu
kowe ra bakal ninggalke kbeh tresno sucimu
aku krungu seko tonggo gawe cidro ning ati

Etok kabeh jare awakmu wes oleh ganti
opo balesane awakmu koyo ngene iki
nganti kowe tego iso ninggalke sumpah lan janjimu

Ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong lio
raono niatan aku golek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani

Ojo salah tompo, ojo salah nerimo
gampang banget kowe percoyo karo wong lio
raono niatan opo mneh golek ganti
mergo kowe kui sing ono ning jeroing ati

Wes rasah nesu opo meneh kudu mureng
ndak dadi pikirian engko awakmu dadi gering
pancen tresno kui mesti akeh pagoda
tak buktekke kabeh ben kowe ora ndresulo

Bingung rasane ati.
krungu kabar kowe wes ndue ganti.
seng eling tansah mbiyen karo janjine
malah sopo sing arep ninggalke

kurang opo aku iki.
Kabeh penjalukmu wes tak turuti.
pari basan nggayuh bulan tak lakoni
opo kowe sing ora ngerti

Ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong lio
raono niatan aku golek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani

Ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong lio
raono niatan aku golek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani
Loading..
treklagu.com