treklagu download lagu

Download lagu Via Vallen - Sekar Doyong mp3

Via Vallen - Sekar Doyong
Artis Via Vallen
Judul Sekar Doyong
Album Sekar Doyong
Dirilis 2018
Durasi 4:59
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lihat lagu Via Vallen yang lainya :

Lirik Lagu Via Vallen - Sekar Doyong

wes tak turuti kekarepanmu
nanging kowe ra iso ngedum wektu
nadjan uripku dicukupi
seneng lahire batinku mbok gerogoti

aku emoh nandang susah ning ati
ora ngene sing tak karepi
saikine kowe ngadoh teko ati
opo ono sing gandoli

senadjan toh aku sekar doyong
jiwo rogoku yo mung kanggo kowe
senadjan toh aku sekar doyong
jejege ati ra kepilu donyane

sakjane opo ono sing liyo
seprene kowe ra ono teko


wes tak turuti kekarepanmu
nanging kowe ra iso ngedum wektu
nadjan uripku dicukupi
seneng lahire batinku mbok gerogoti

aku emoh nandang susah ning ati
ora ngene sing tak karepi
saikine kowe ngadoh teko ati
opo ono sing gandoli

senadjan toh aku sekar doyong
jiwo rogoku yo mung kanggo kowe
senadjan toh aku sekar doyong
jejege ati ra kepilu donyane

senadjan toh aku sekar doyong
jiwo rogoku yo mung kanggo kowe
senadjan toh aku sekar doyong
jejege ati ra kepilu donyane

sakjane opo ono sing liyo
seprene kowe ra ono teko
Loading..
treklagu.com