Download lagu Nella Kharisma feat Bayu G2b - Lali Rasane Tresno Mp3

By : Admin On

Nella Kharisma feat Bayu G2b - Lali Rasane Tresno

Silahkan Download lagu Nella Kharisma feat Bayu G2b - Lali Rasane Tresno mp3 di sini dengan mudah dan gratis. Informasi lagu Nella Kharisma feat Bayu G2b - Lali Rasane Tresno ada pada tabel. Link Download Full Album Scorpio Djandhut Vol 7 2017 dan download lagu Lali Rasane Tresno - Om Scorpio ada dibawah.

Artis Nella Kharisma & Bayu G2b
Album Scorpio Djandhut Vol 7 2017 (Full Album)
Judul Lali Rasane Tresno - Om Scorpio
Tahun 2017
Durasi 6:07
Genre Dangdut Koplo
Ukuran 5.8 Mb
Bagikan
Skip to main content

Download Lagu




Lirik lagu Nella Kharisma feat Bayu G2b - Lali Rasane Tresno

Padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Biyen tau ono roso ning njero dodo
Sak durunge kowe nggawe aku cidro
Kowe tego ninggal lungo karo wong liyo
Senadyan aku iki loro aku rapopo

Wes suwe ora ketemu kowe teko nang arepku
Kowe ngajak balen gawe kaget sakjroning atiku
Tanpo roso bersalah kowe genggem tanganku
Terus kowe ngomong pengen balen karo aku

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
Sorry sorry to say deh aku raiso nrimo, mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

Padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi
Demi ngentokne sliramu pamujaning ati
Nanging opo kowe tego mblenjani janji
Nganti eluh iki netes terus ning pipi

Sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua
Karena di antara kita sudah tak ada rasa
Rasa cinta yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang, sayang

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
Sorry sorry to say deh aku raiso nrimo, mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

Padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Download lagu Nella Kharisma feat Bayu G2b - Lali Rasane Tresno hanya untuk review saja. Untuk mendukung artis Nella Kharisma & Bayu G2b, silahkan beli CD lagu Lali Rasane Tresno - Om Scorpio dengan judul album Scorpio Djandhut Vol 7 2017 yang original atau beli lagu Lali Rasane Tresno - Om Scorpio original di iTunes


Lagu populer


Voor Dilan - Dulu Kita Masih SMA
Voor dilan - dulu kita masih sma
Durasi : 3:12 - Size : 2.4 Mb
Album : Voor Dilan

Voor Dilan - Kaulah Ahlinya Bagiku
Voor dilan - kaulah ahlinya bagiku
Durasi : 2:59 - Size : 2.1 Mb
Album : Voor Dilan

Voor Dilan - Kemudian Ini
Voor dilan - kemudian ini
Durasi : 1:43 - Size : 0.9 Mb
Album : Voor Dilan

Iqbaal Ramadhan - Rindu Sendiri (Dilan 1990)
Iqbaal ramadhan - rindu sendiri (dilan 1990)
Durasi : 3:56 - Size : 3.7 Mb
Album : Rindu Sendiri (Dilan 1990) - Single

Voor Dilan - Kamulah Mauku
Voor dilan - kamulah mauku
Durasi : 1:18 - Size : 0.6 Mb
Album : Voor Dilan

Anji - Menunggu Kamu
Anji - menunggu kamu
Durasi : 3:53 - Size : 1.8 Mb
Album : Single

Nella Kharisma - Sayang 2
Nella kharisma - sayang 2
Durasi : 4:23 - Size : 4.2 Mb
Album : New Arista Bintang Nusantara, Vol. 2

Maher Zain - Sepanjang Hidup
Maher zain - sepanjang hidup
Durasi : 4:48 - Size : 3.9 Mb
Album : Thank You Allah

Fourtwnty - Zona Nyaman
Fourtwnty - zona nyaman
Durasi : 4:05 - Size : 7.7 Mb
Album : OST. Filosofi Kopi 2 Ben & Jody

Ghea Indrawari - Englishman In New York
Ghea indrawari - englishman in new york
Durasi : 1:57 - Size : 3.7 Mb
Album : Cover Indonesian Idol 2018

treklagu.com Tempat download lagu terbaru secara nyaman dan gratis. Jangan lupa simpan halam ini untuk download lagu kedepannya.