Download lagu Nella Kharisma feat Bayu G2b - Lali Rasane Tresno Mp3

By : Admin On

Nella Kharisma feat Bayu G2b - Lali Rasane Tresno

Silahkan Download lagu Nella Kharisma feat Bayu G2b - Lali Rasane Tresno mp3 di sini dengan mudah dan gratis. Informasi lagu Nella Kharisma feat Bayu G2b - Lali Rasane Tresno ada pada tabel. Link Download Full Album Scorpio Djandhut Vol 7 2017 dan download lagu Lali Rasane Tresno - Om Scorpio ada dibawah.

Artis Nella Kharisma & Bayu G2b
Album Scorpio Djandhut Vol 7 2017
Judul Lali Rasane Tresno - Om Scorpio
Tahun 2017
Durasi 6:07
Genre Dangdut Koplo
Ukuran 5.8 Mb
Bagikan
Skip to main content

Download Lagu




Lirik lagu Nella Kharisma feat Bayu G2b - Lali Rasane Tresno

Padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Biyen tau ono roso ning njero dodo
Sak durunge kowe nggawe aku cidro
Kowe tego ninggal lungo karo wong liyo
Senadyan aku iki loro aku rapopo

Wes suwe ora ketemu kowe teko nang arepku
Kowe ngajak balen gawe kaget sakjroning atiku
Tanpo roso bersalah kowe genggem tanganku
Terus kowe ngomong pengen balen karo aku

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
Sorry sorry to say deh aku raiso nrimo, mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

Padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi
Demi ngentokne sliramu pamujaning ati
Nanging opo kowe tego mblenjani janji
Nganti eluh iki netes terus ning pipi

Sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua
Karena di antara kita sudah tak ada rasa
Rasa cinta yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang, sayang

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
Sorry sorry to say deh aku raiso nrimo, mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

Padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Download lagu Nella Kharisma feat Bayu G2b - Lali Rasane Tresno hanya untuk review saja. Untuk mendukung artis Nella Kharisma & Bayu G2b, silahkan beli CD lagu Lali Rasane Tresno - Om Scorpio dengan judul album Scorpio Djandhut Vol 7 2017 yang original atau beli lagu Lali Rasane Tresno - Om Scorpio original di iTunes


Lagu populer


Sammy Simorangkir - Tak Mampu Pergi
Sammy simorangkir - tak mampu pergi
Durasi : 3:45 - Size : 2.8 Mb
Album : Aku Kembali (Repackage)

Fourtwnty - Zona Nyaman
Fourtwnty - zona nyaman
Durasi : 4:05 - Size : 7.7 Mb
Album : OST. Filosofi Kopi 2 Ben & Jody

Sheila On 7 - Dan
Sheila on 7 - dan
Durasi : 4:44 - Size : 3.8 Mb
Album : Sheila On 7 Top Request

Rizky Febian feat Aisyah Aziz - Indah Pada Waktunya
Rizky febian feat aisyah aziz - indah pada waktunya
Durasi : 3:59 - Size : 2.9 Mb
Album : Single

Judika - Jikalau Kau Cinta
Judika - jikalau kau cinta
Durasi : 4:02 - Size : 3.1 Mb
Album : Judika

Fourtwnty - Hitam Putih
Fourtwnty - hitam putih
Durasi : 4:09 - Size : 3.1 Mb
Album : Lelaku

Kangen - Dewa 19 ( cover by Ghea Indrawari )
Kangen - dewa 19 ( cover by ghea indrawari )
Durasi : 3:26 - Size : 2.6 Mb
Album : Cover

Anji - Menunggu Kamu
Anji - menunggu kamu
Durasi : 3:53 - Size : 1.8 Mb
Album : Single

Fourtwnty - Fana merah jambu
Fourtwnty - fana merah jambu
Durasi : 5:55 - Size : 4.8 Mb
Album : Lelaku

Andmesh - Jangan Rubah Takdirku
Andmesh - jangan rubah takdirku
Durasi : 3:55 - Size : 3 Mb
Album : Single

treklagu.com Tempat download lagu terbaru secara nyaman dan gratis. Jangan lupa simpan halam ini untuk download lagu kedepannya.